Kerekasztal

Hogyan csináld: blogolás, szponzorok, média, projektek

Hogyan találj szponzorokat a blogodra, meg lehet a blogolásból élni?

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Kassay Tamás – Spabook

Az első spablogger, aki hátizsákkal keresi a kalandokat és ha lehet, akkor 5 csillagos szálloda medencéjében, azon kívül gyógyfürdőben, vagy éppen vízesésben piheni ki a túrázás fáradalmait.

Amikor elkezdtem blogolni, alig néhányan követték, hogy merre járok. Ez nem szegte kedvem, elkészítettem egy egész pofás honlapot és körbeküldtem helyeknek, hogy felkerülhetnek rá. Meglepetésemre azonnal voltak érdeklődők, így indult el a Spabook. Azóta sok helyre eljutottam és sok helyen alkalmazom a receptet. A jó referenciák pedig egyre több kaput nyitnak meg előttem, így történt, hogy bejuthattam a világ legmagasabb medencéjéhez Hong Kongban, vagy éppen részt vehettem a Dagály Fürdő megnyitóján ad-hoc tudósítóként, vagy éppen egy több napos hévízi tanulmány úton tekinthettem be a turisztikai marketing kulisszái mögé. Fontos beszélni arról, hogy semmi sincsen ingyen. A háttérben sok-sok munkanapnyi szerkesztői munka van, óradíjra lebontva mindenki magának tudja eldönteni, hogy megéri-e a belefektetett energiát 1-1 projekt, vagy sem.

Ami biztos: Izgalmas helyek, érdekes kalandok és különleges ismeretségek kísérik ezt az utat, ami már felkelti a média érdeklődését is.

Facebook
LinkedIn
Weblap

Mátai András – utazgatok.hu

Az utazás számomra nem csak egy időtöltés, hanem az életem mozgatórugója. 14 éve indultam el első egyedüli utamra, amikor is az utazás iránti szeretet teljesen megfertőződött. Azóta folyamatosan járom a világot. Mára megfordultam 5 kontinens több, mint 40 országában.

Élményeimről az blogon olvashattok.

Rubin Gábor

Digitális nomád, online idegenvezető és utazó vagyok húsz éve.