Kerekasztal

Lakóautós utazás

Mindent a lakóautózásról

Felszabadult utazás?
Annyit hajtunk a mindennapokban, rengeteget dolgozunk, állandó pörgésben vagyunk. Olyan jó lenne néha kikapcsolni! De úgy igazán. Ti is vágytok erre?

Csak néhány felvillanyozó gondolat a lakóautós utazás kapcsán:

🚍 stílusos belső tér a lakóautóban
🛌 kényelmes kétszemélyes ágy
🍳 minden, ami egy tökéletes reggelihez kell
🏞️ különleges helyeken is megpihenhettek, spontán
🌳 egyedül lehettek a természetben, komfortosan
🥾 elbújhattok a város zaja elől
⏳ lelassulhattok, időt hagyhattok a pillanat megélésének

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői tapasztalt lakóautós utazók, és örömmel osztják meg veletek történeteiket. Fontos, hogy jól felkészültek legyetek, ha egy ilyen fajta utazási élményre vágytok.
Gyertek el és álmodozzunk együtt a következő kalandról!

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Sztaniszláv András – VanlifeHungary tulajdonosa

Harmincz Rita (Tranzita tulajdonosa)

Dr. Scheili Eszter

Tapasztalatlanul utazni is egy tapasztalás, szokták mondani, és pont így éreztük magunkat első kempingautós, majd lakóautós utazásainkon. Hikari, a szörfösöknek átalakított Toyota volt kettőnk otthona 2 hétig, amíg végigautóztuk a portugál partvidéket. Számolnunk kellett a hűtőnk kapacitásával, az autó töltöttségével, és más tulajdonságaival is, néha saját hibinkból tanulva. Például, miután egy fél napos rostokolás után egy jeep kihúzott minket a homokból, örökre megtanultuk, hogy a dűnékkel nem tud megküzdeni, bármennyire is a tengerparton szeretnénk aludni.

Teljesen más elvárásokkal indultunk útnak a két hetes andalúziai körutazásunknak, immáron hárman, kisgyerekkel, egy teljesen felszerelt, fürdőszobás lakóautóval, ami jóval nagyobb és komplexebb volt, mint a kepingautó. 

Ha érdekel a lakóautós utazás, és nem tudod mire számíts első alkalommal, mire kell odafigyelni, mik az elkerülhető bakik – akkor ezen a kerekasztalbeszélgetésen ott a helyed! Más, jóval tapasztaltabb lakóautós utazókkal közösen, én a kezdők első benyomásait fogom megosztani lakóautós beszélgetésünkön, ott találkozunk!

Varga Dániel