Kerekasztal

KAPTÁR – A közösségi iroda egy napja (nem csak) szabadúszóknak és digitális nomádoknak.

A KAPTÁR egy innovatív hely azoknak, akiknek az erős wifin túl, fontos a központi lokáció, a természetes fény, és hogy a teret inspiráló emberek valódi közössége töltse meg. A KAPTÁR az otthonról dolgozás és a kávézó tökéletes keresztezése, ahol a munkádra koncentrálhatsz és amikor van kedved, csatlakozhatsz közösségi programjainkhoz. Nálunk többé nem kell kívülállónak lenned ahhoz, hogy független maradhass, és nem kell egy szervezet fogaskerekévé válnod ahhoz, hogy csapatban dolgozhass. A KAPTÁR a szabadúszók közössége. A Te közösséged is.
Miért jó közösségi irodából dolgozni? Hogyan zajlik ott az élet? Kinek ajánlott a co-working? Mit jelent közösségi tagnak lenni? Hogyan tudom igénybe venni a szolgáltatásokat? Tárgyalót is bérelhetek? Szuper titkos üzleti megbeszéléseket is folytathatok, hogy senki ne hallja meg? Számtalan kérdés, amelyre a kerekasztal beszélgetésnél fény derül és persze ti is kérdezhettek. 😊

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Rácz Gréta

A KAPTÁR arc, aki közösségi tagból lett közösségi munkatárs