Kerekasztal

Stoppolás Nőként

A Stoppolás A-tól Z-ig kerekasztal mellett fontosnak tartottuk, hogy teret biztosítsunk arra, hogy tabuk nélkül a stoppolás aspektusaira kifejezetten női szemszögből is rávilágítsunk és átbeszéljük együtt, mire lehet számítani, ha nőként egyedül tervezed kipróbálni magad, vagy már vannak olyan tanulságos történeteid, amelyeket hasonszőrű nőtársaiddal megosztanál.

Nők élményeiről, nem csak nőknek.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Eszterhás Emőke

Eszterhás Emőke vagyok. Hét éve foglalkozom gyógynövénytúrák vezetésével. Akkor jelentkeztem egy tanfolyamra a zánkai füvesemberhez és azóta elvégeztem a fitoterápiás képzést is.

A stoppolás 16 éves korom óta az életem szerves része, nem véletlenül. Európa számos országában és Magyarországon vettek már fel, utaztam már stopposként kerékpárral és motorral is, sőt traktoron is a lányommal. Döntő többségében,  pozitív élményekkel gazdagodtam.

Tóth Viki

Csajként a legjobb stoppolni, mert könnyebben felvesznek 😊

Nyilvánvalóan, ha egyedül indulunk el, bizonyos óvintézkedésekre is szükség van, hogy biztonságban legyünk. Két nő külön kategória. És talán nem mindenki gondol arra, hogy párban is megvannak a szerepek. Más a férfi meg a női kisugárzás, a kommunikáció. Ezeket felismerve és kihasználva messzebbre juthatunk.

Az is kérdés, hogy csak egyszerű, legfeljebb egynapos közlekedésre használjuk a stoppolást, vagy hosszabb utazásra.

A stoppolás fent említett mindhárom formáját űző nőként talán beszámolhatok a különbségekről. Egyébként is rendívüli bölcsességek garmadáját fogjuk eléd tárni, mellyel percek alatt eljuthatsz bárhová.