Kerekasztal

Mikor, hova, mennyiért: repjegyek, foglalások

Repjegy – buszjegy, hajók, fapados ötletek, szállásfoglalási tippek

Okosságok, saját élményeinken keresztül pár ötlet, hogy hogyan utazz olcsóbban vagy szerezz több élményt. Saját használatú megoldások, amelyekkel a hírhedten drága helyek, mint pl. Ausztrália, Japán, Szingapúr is olcsón bejárhatók.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Vándorboy

Vándorboy vagyok, 155 országban voltam, csoportokat is viszek, így ismerem az érem mindkét oldalát a spontán improvizációtól, a „fél évvel előtte már készülünk rá” típusú utakig.  Nyilván ha főszezonban megyünk népszerű helyre, akkor korábban kell gondolkodni, ha jó áron akarunk repülni és jó helyen szeretnénk aludni s bejutni pld az Ermitázsba.  Pár hasznos linket kigyűjtöttem ide.

De szó lesz természetesen klímáról, mikor utazzunk, hova, és mennyiért? –  ahogy a kerekasztal címe is mutatja. Kicsit a pakolásról is beszélhetek, habár szerintem arról írtam egy vicces szösszenetemben.

omán , tervezés, vándorboy