Kerekasztal

USA, Kanada, Mexikó

USA, Kanada, Mexikó

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Belme Ágnes (Travel In&Around)

Amerikák

Első világgá menésem óta csak ide húz vissza a szívem. Latin és közép Amerika a kedvenc, de Észak-Amerikába is tettem már kitérőket. 

Kanadában és USA-ban családlátogatásra mentem. Más is volt picit az utazás. Kanadából a végtelen erdő élményét hoztam el, míg USÁ-ból az óceán szépségét. 

Mexikó már más terület. Egy hatalmas ország rengeteg élménnyel és két hosszú utazással 9 év elteltével. Más és más népcsoportokkal, kultúrákkal, szokásokkal. Kevés országok közül az egyik, ami nem zárta le határait a COVID alatt. Rengeteg változást hozott a vírus, de így is lehetett ott utazni, élményekkel gazdagodni. Pár dolgot megtanul útközben az ember, pl hogy a google nyitva tartások nem használhatóak, hogy mindig kérdezd a helyieket arról, hogy mi van nyitva és mi nincs. Tiszteld őket és ha maszkot hordanak te is tedd ezt. 

Utaztam egyedül, társaságba, bérelt autóval, tömeg közlekedve Cancuntól Mexikóvárosig.