Kerekasztal

Magyarországi utazások, túrák

A Járatlan Utakon témakörében maradva nem a nagyvárosokról, nem a megyeszékhelyek fő látványosságairól szeretnénk beszélni, nem is vesznénk el a túrák világában, hanem a rejtetettebb kincseket szeretnénk bemutatni, amit az embereknek látni kell, de nem is tudják, hogy merre induljanak vagy sok esetben nem is tudják, hogy egy adott helyet érdemes megnézni.

Szeretnéd feltenni a kérdéseidet, vagy észrevételed van a témával kapcsolatban? Írd meg nekünk az alábbi linkre kattintva! A beszélgetés során az általad beküldött témákról is szót ejtünk majd.

Kerekasztal előadói

Lengyel Dániel

100 országban jártam, mégis nagyon fontosnak tartom, hogy az ember a saját hazáját is ismerje. 2018 óta a külföldi utazásaim mellett elkezdtem alaposabban bejárni Magyarországot is, többnapos utazások során ismertem meg érdekes és eldugott helyeket is. Tavaly a kialakult helyzet erre csak ráerősített, minden alkalmat kihasználtam a belföldi utazásra. Egyes megyékbe több mint húsz alkalommal visszatértem újabb és újabb érdekes és különleges helyeket fedezve fel. Sokszor én is rácsodálkoztam, hogy tényleg nagyon sok minden van Magyarországon. Bízom benne, hogy fogok tudni mindenkinek újdonságokkal szolgálni, hiszen nemcsak várakat, kastélyokat és túraútvonalakat jártam be, hanem annál sokkal többet.